FANUS PIENAAR SE TROTSE HULDEBLYK AAN SUID-AFRIKA IN DIE ENKELSNIT, ‘HIERDIE LAND IS JOU HUIS’

Ons is trots om die vrystelling van Fanus Pienaar se nuutste enkelsnit, “Hierdie Land Is Jou Huis”, aan te kondig. Die lied sal op 3 November 2023 op alle digitale platforms beskikbaar wees. Hierdie lied is ‘n viering van Suid-Afrikaanse eenheid en trots, en dit is geïnspireer deur die behoefte om ons mense saam te bring en ons land te versterk.

Die inspirasie vir “Hierdie Land Is Jou Huis” het ontstaan toe die eienaar van Die Land kuierplek in Pretoria Fanus gevra het om ‘n tema-lied te skryf. Fanus het gereflekteer oor die feit dat baie Suid-Afrikaners die land verlaat het en soms vergeet waar hulle vandaan kom. Dit het hom aangegryp dat ons land en sy mense soms afgebreek en sleg gemaak word. Hierdie lied is ‘n herinnering aan ons gemeenskaplike erfenis en die krag wat ons kan hê as ons saamstaan.

Vir Fanus het “Hierdie Land Is Jou Huis” ‘n baie spesiale betekenis. As ‘n passievolle en trotse Suid-Afrikaner, het hy respek vir elkeen se afkoms, taal, kultuur, geskiedenis en erfenis. Hierdie lied is ‘n uitdrukking van eenheid, trots en samesyn van ons mense. Die skryfproses het hom genooi om die ware essensie van Suid-Afrikanerskap te ontdek, insluitend ons ryk verskeidenheid van tale, verhale en mense. Hy het ook die pyn en uitdagings wat ons as land ervaar, erken, maar het vasgehou aan die trots wat ons altyd kenmerk.

Die boodskap wat Fanus graag wil oordra aan die publiek deur “Hierdie Land Is Jou Huis” is dat ons moet onthou waarvandaan ons kom en weer trots kan wees op ons mooi land. Dit is ‘n oproep om saam te werk en op te hou om teen mekaar te werk. Ons moet onthou wat ons so ‘n trotse nasie en land maak en ons moet aanhou glo in ons mense, want saam sal ons sterker staan.

Ons nooi almal uit om op 3 November 2023 na “Hierdie Land Is Jou Huis” te luister en deel te wees van hierdie viering van Suid-Afrikaanse eenheid en trots. Vir meer inligting oor Fanus Pienaar en sy musiek, besoek asseblief ons webwerf en volg hom op sosiale media.

 

SOSIALE MEDIA – FANUS PIENAAR

Facebook: https://www.facebook.com/fanuspienaarmusic

TikTok: https://www.tiktok.com/@fanuspienaarmusic

Instagram: https://www.instagram.com/fanuspienaarmusic/

 

Geniet die musiek video hier:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*