JAN RHAAP SE ‘WILDMAN’: ‘N ODE AAN DIE AVONTUURLUSTIGE MANNE DAARBUITE

Jan Rhaap se nuutste enkelsnit “Wildman” bring ‘n avontuurlustige gees na digitale platforms

Jan Rhaap, die talentvolle sanger-liedjieskrywer, is opgewonde om sy nuutste enkelsnit, “Wildman”, bekend te stel. Die lied sal op 3 November 2023 op alle digitale platforms beskikbaar wees, maar sal eksklusief op Bok Radio vrygestel word.

“Wildman” is geïnspireer deur die manne daarbuite wat lief is vir die buitelewe en nie laat dat hul ouderdom hulle terughou nie. Dit is ‘n viering van die “rowwe diamante” wat nog steeds diep passievol en avontuurlustig is, ongeag hul ouderdom. Jan Rhaap het self ‘n passie vir die buitelewe en voel dat hy nog net so lus vir die lewe is soos hy was toe hy 20 was.

Die liedjie het ‘n aansteeklike komiese kant wat jou dadelik laat glimlag en in ‘n goeie bui sit. Dit is ‘n ware refleksie van Jan se persoonlikheid en sy liefde vir die lewe. Die musiekvideo wat saam met die liedjie vrygestel sal word, sal die komiese elemente verder versterk en ‘n visuele ervaring bied wat jou sal laat lag en jou hart sal laat sing.

Jan Rhaap het die liedjie saam met die talentvolle Loki Rothman geskryf. Die proses van die skryf van die liedjie was ‘n groot voorreg vir Jan, aangesien hy ‘n groot bewonderaar van Loki se werk is. Die samewerking tussen die twee het ‘n liedjie voortgebring wat diep gewortel is in hul gedeelde liefde vir die buitelewe en die vreugde wat dit bring.

Die boodskap wat Jan graag wil oordra aan die publiek deur “Wildman” is eenvoudig: Jy is so jonk soos wat jy voel! Hy wil mense aanmoedig om die lewe ten volle te geniet, ongeag hul ouderdom. Die liedjie is ‘n herinnering dat ons almal die vryheid het om ons passies na te streef en onsself te wees, sonder om ons te laat terughou deur die beperkings van ouderdom.

Jan Rhaap se “Wildman” is ‘n liedjie wat jou sal inspireer om die avontuur van die lewe te omarm en jou sal herinner dat jy nooit te oud is om te lag en te geniet nie. Maak gereed om op 3 November 2023 jou digitale platforms te laat weergalm met die opwindende klanke van “Wildman”.

Geniet die musiek video vir ‘Wildman’ hier:

 

Geniet die enkelsnit op die platform van jou keuse – https://linktr.ee/janrhaap

SOSIALE MEDIA – JAN RHAAP

Facebook: https://www.facebook.com/janrhaap

Instagram: https://www.instagram.com/janrhaap/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*