NICOLA DREYER, WEET “WAT DIE HART WIL HÊ” – ‘N LIED WAT JOU OP ‘N REIS NEEM VAN VERLANGE

Nicola Dreyer se debuut enkelsnit “Wat Die Hart Wil Hê” weerspieël ‘n gevoel van verlange en hoop. Die lied is nie hartseer nie, maar eerder ‘n opwindende en impulsiewe uitdrukking van die besluit om jou verlange na te volg en daardie persoon na te jaag. Die musiek skep ‘n energieke atmosfeer wat die luisteraar meesleur.

Nicola is opreg opgewonde oor die vrystelling van haar eerste liedjie. Sy is veral tevrede met die bydrae van Juan “Floors” Oosthuizen se kitaarspel en Vinnie Henrico se tromme, wat die lied perfek af rond. Die produksie van die lied voel outentiek, maar tog modern.

Die lied “Wat Die Hart Wil Hê” is ‘n mylpaal vir Nicola, aangesien die hele span dieselfde entoesiasme daaroor getoon het as wat sy in haar hart gevoel het. Die proses van die skryf van die lied was ‘n betekenisvolle ervaring vir haar. Die gebruik van metafore en visuele beelde in die lied, asook die verwysing na natuurverskynsels, is iets wat Nicola waardeer en wat aanklank vind in Afrikaanse musiek.

Die boodskap wat Nicola graag wil oordra aan die publiek deur “Wat Die Hart Wil Hê” is dat dit ‘n lied is wat jou toelaat om te droom en te verlang na die dinge in die lewe wat jy graag wil doen. Alhoewel dit nie altyd moontlik is nie, bied die musiek en die lirieke ‘n reis na daardie plek of persoon na wie jy verlang. Nicola hoop dat die lied mense sal inspireer om ‘n plan te maak en vinniger as later by die geliefde(s) uit te kom na wie hulle verlang.

“Wat Die Hart Wil Hê” sowel as die musiekvideo sal op 27 Oktober 2023 beskikbaar wees op alle digitale platforms. Nicola is opgewonde om hierdie lied met die wêreld te deel en sien uit na die reaksie van die publiek. Moet dit nie mis loop nie.


Geniet die enkelsnit en musiekvideo op die platform van jou keuse –  https://linktr.ee/nicoladreyer

 

NICOLA DREYER SOSIALE MEDIA 

Facebook: https://www.facebook.com/NicolaDreyerMusiek

TikTok: https://www.tiktok.com/@nicoladreyermusiek

Instagram: https://www.instagram.com/nicola.dreyer/?hl=en

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*