ONTDEK DIE BETOWERENDE KLANK VAN DIE PANFLUIT OP RYAN WALT SE NUUTSTE ALBUM

Ryan Walt neem luisteraars op ‘n nostalgiese reis met nuwe instrumentele album “Pan Flute Melodies”

Ryan Walt, bekende panfluitis en musikant, is opgewonde om sy nuutste album, “Pan Flute Melodies”, bekend te stel. Die album, wat op 27 Oktober 2023 op alle digitale platforms beskikbaar sal wees, bied ‘n unieke weergawe van bekende liedjies op die panfluit. Met treffers soos “The Sound Of Silence”, “Sonvanger” en “What A Wonderful World”, bied die album ‘n nostalgiese reis deur die klankbaan van ons lewens.

Met die keuse van liedjies vir die album wou Ryan ‘n “Nostalgie Reis” skep vir luisteraars. Hy glo dat musiek die klankbaan van ons lewe is en dat elke persoon daardie lied of liedere het wat hulle terugneem op hul lewensreis. Die album is ‘n viering van musiek as ‘n universele taal wat ons verbind en emosies oproep.

Ryan is trots op die album en het met passie en toewyding gewerk om elke lied perfek te vertolk op die panfluit. Hy het die uitdagings aangepak wat gepaard gaan met die speel van liedjies in moeilike sleutels op die panfluit. Sy doel was om die ware essensie van die panfluit en sy eie unieke styl vas te vang in elke vertolking.

Die album het ‘n dieper betekenis vir Ryan, aangesien dit sy terugkeer na die musiekbedryf na ‘n afwesigheid van 7 jaar verteenwoordig. Die afgelope 2 jaar was veral uitdagend vir hom, met die verlies van beide sy ouers en die impak van die Covid-pandemie. Die album is ‘n eerbetoon aan sy ouers, met liedjies wat spesiaal gekies is as herinneringe aan hulle.

Met “Pan Flute Melodies” wil Ryan ‘n gevoel van liefde, vrede en vreugde aan die publiek oordra. Die album bevat ‘n verskeidenheid van Engelse en Afrikaanse liedjies om ‘n breër gehoor te bereik. Van romantiese liefdesliedjies soos “Melody for Lovers” tot die aangrypende “Gebed” van Koos Du Plessis, elke lied op die album is gekies om ‘n emosionele verbinding met die luisteraar te skep.

Die album word bekend gestel met ‘n groot opname van die tema lied van “Game of Thrones” as ‘n intro-overture om die veelsydigheid van die panfluit te wys. Daar is ook musiekvideo’s vir gewilde liedjies soos “Sonvanger”, “Lion Sleeps Tonight” en “Sound of Silence”.

Ryan is dankbaar vir die ondersteuning van sy mede-kunstenaars en die Vonk-familie. Hy wil ook sy dank uitspreek aan Tertius, wat die album vervaardig het en die liedjies op die mooiste manier verwerk het.

“Pan Flute Melodies” is ‘n album wat diep gewortel is in emosie en musikaliteit. Dit is ‘n viering van die panfluit as ‘n instrument en die krag van musiek om ons harte te roer. Die album sal beskikbaar wees op 27 Oktober 2023 op alle digitale platforms.

 

SOSIALE MEDIA – RYAN WALT

Facebook: https://www.facebook.com/ryan.walt.1

TikTok: https://www.tiktok.com/@ryanwaltpanfluit

Instagram: https://www.instagram.com/panpipes247/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*