WEET NET, RYNO IS ALTYD DAAR

Ryno Velvet is ‘n gerekende Suid-Afrikaanse sanger en liedjieskrywer bekend vir sy diep stem en aansteeklike musiek. Hy het ‘n uitgebreide aanhangerskap in die land en daar buite en het ‘n indrukwekkende katalogus van treffers wat oor die jare ontstaan het.

Dit is met groot opgewondenheid dat ons die vrylating van die nuwe treffer van een van Suid-Afrika se mees gerekende sangers en liedjieskrywers, Ryno Velvet, aankondig. Die treffer, getiteld “Altyd Daar,” sal vanaf 15 September beskikbaar wees op alle stroom platforms.

Ryno Velvet, dikwels geassosieer met die sukses van sy aansteeklike hit “Ai My Lam,” bewys dat sy talente veel verder strek as ‘n enkele treffer. Met ‘n unieke en diep stem, het Ryno ‘n unieke vermoë om gehore te beïndruk en hulle te laat stop en luister. Hierdie nuwe lied, “Altyd Daar,” is geen uitsondering nie. Dit beloof om nie net oor die musikale landskap te heers nie, maar om ‘n dieper emosionele snaar by luisteraars te tref.

Die treffer “Altyd Daar” is ‘n viering van Ryno Velvet se talent en ‘n blywende herinnering van sy impak op die Suid-Afrikaanse musiekbedryf. Hoewel hy tans in die pragtige Kaap woon, het hy opwindende nuus: Gedurende die maand September sal Ryno na die land van beskaafdes toe kom vir ‘n kuiertjie!

 

RYNO SE SOSIALE MEDIA

Facebook: https://www.facebook.com/velvetryno/

Instagram: https://www.instagram.com/rynovelvet/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*