VALIANT SWART SE LIED VAN DIE LANGPAD

Valiant Swart se nuwe musiekvideo “Lied Van Die Langpad” bring ‘n opwindende aansteeklike energie na vore!

Valiant Swart, een van Suid-Afrika se gewildste kunstenaars, is verheug om die vrystelling van sy nuwe musiekvideo, “Lied van die langpad”, aan te kondig. Die maak van die musiekvideo was ‘n groot sukses en het ‘n aansteeklike vibe en ongelooflike energie in die lug gehad. Swart sê hy het lanklaas so helder oordag gedans, en dit op ‘n Maandag nog!

“Die eindproduk van die musiekvideo is fantasties” vertel Valaint. Die energie is amper tasbaar en die filmspan het uitstekend daarin geslaag om die beste uit die rolspelers te kry. Die produksie het almal met groot glimlagte agtergelaat. Swart is trots op die afwerking van die musiekvideo en glo dit sal die harte van sy ondersteuners verower.

Die regisseur en sy span het puik werk gelewer deur die energie van die liedjie oorgedra te het na die skerm.”Ek wil die hele span bedank vir hul harde werk en toewyding aan hierdie projek,” het Swart bygevoeg.

Valiant Swart nooi al sy ondersteuners en musiekliefhebbers om saam te kom dans en die aansteeklike energie van die video te ervaar.

Youtube – https://www.youtube.com/watch?v=x-NCNtLg8fw

SOCIAL MEDIA

Facebook: https://www.facebook.com/valiantswartpage

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*