ONS DANS WEER SAAM PIETER MARCATO

Pieter Marcato, die opwindende musikant en liedjieskrywer, is verheug om sy splinternuwe Afrikaanse dans liedjie, “Dansvloer Tequila,” aan die land bekend te maak. Die song, wat die 6de September vrygestel is, het reeds ‘n golf van opwinding en dansenergie veroorsaak, in die Afrikaanse musiekbedryf.

“Dansvloer Tequila” is ‘n aansteeklike en ritmiese liedjie, wat ‘n feestelike atmosfeer skep waar almal kan deelneem. Met aanloklike refreine en ‘n dansbare melodie, is dit duidelik dat Pieter Marcato ‘n wenresep vir musikale pret en plesier het. Hierdie liedjie is ‘n viering van die lewe en die vreugde van die dansvloer.

Pieter Marcato bedank al sy ondersteuners vir hul onophoudelike liefde en steun. “Dansvloer Tequila” is nou beskikbaar op alle gewilde musiekplatforms en is ‘n besliste aanwins vir enigeen wat op soek is na ‘n nuwe dansvloer-anthem in die Afrikaanse musiekscene.

SOSIALE MEDIA

Pieter Marcato: https://myurls.co/pietermarcato

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*