Cool, Cooler, Xander Hayes

Op 6 September 2023 het die talentvolle sanger en liedjieskrywer, Xander Hayes, sy nuwe engelse liedjie “Cooler” vrygestel. Met ‘n hartverwarmende klank wat diep gewortel is in die country-genre, het Hayes ‘n meesterstuk van musikale vaardigheid en emosie geskep wat op die gehore inpak.

“Cooler” is ‘n energieke en aansteeklike country liedjie wat die ware essensie van die genre vasvang. Xander Hayes se kenmerkende stem, sowel as sy doordringende songwriting talent, skyn deur in hierdie nuwe jam.

Hierdie vrystelling is deel van ‘n deurdagte PR-veldtog wat begin het in Amerika, waar hy hoog gerank het op die ‘Independent Song C. Die liedjie is reeds op radiostasies landswyd gespeel en het baie positiewe terugvoering van luisteraars ontvang. Dit is ‘n verdere bevestiging van Xander Hayes se groeiende sukses en sy toewyding aan die skep van musiek wat die harte van mense raak.

Xander Hayes is opgewonde oor die toekoms van “Cooler” en bedank sy ondersteuners vir hul onophoudelike liefde en ondersteuning. Hierdie liedjie is beskikbaar op alle gewilde musiekplatforms, en dit is ‘n moet-hê vir enigeen wat op soek is na ‘n opwindende nuwe klank in die country-genre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*