BENICE DRA “GEBED” OP AAN MARKO – HAAR AANGENOME SEUN

Benice se nuutste vrystelling, “Gebed,” het harte laat snik en siele aangeraak reg oor die land. Die liedjie, geskryf deur die legendariese Koos Du Plessis, is ‘n ware herinnering aan die ewige hoop wat ons vind in ons geloof.

Die woorde, “Laat my nooit die grond verlaat nie. Laat my in U skadu bly. Gee dat elke aardse vreugde en vrees, eindelik nietig word vir my,” herinner ons daaraan dat ons ware vrede en rus slegs in God gevind kan word. “Elke afdraai paadjie ken ek. Elke keer het ek verdwaal. Elke keer het u my iewers kom haal. Maak dit Heer, die laaste maal.”

Die liedjie is ‘n uitdrukking van die menslike hart wat soek na die ewige rustigheid wat slegs in God gevind kan word. “Elke dag is ‘n gedagte. Elke kamer net gehuur. Elke aardse droom van rykdom en roem, net ‘n skadu teen die muur.” Dit herinner ons daaraan dat alles wat ons het, slegs deur God se genade geleen is, en dat ons smag na sy waters van rus.

Benice se weergawe van “Gebed” het die oorspronklike woorde van Koos Du Plessis nie net behou nie, maar het ook ‘n nuwe betekenis en gevoel aan die liedjie gegee. Haar stem bring diepe emosies en empatie oor, en die musiek is aangrypend en eenvoudig.

Die vrystelling van “Gebed” deur Benice is ‘n herinnering aan ons eie hoop, ons eie drome, ons eie soektogte na vrede. Dit is ‘n liedjie wat ons almal aanraak op ‘n baie diep vlak, en dit is ‘n liedjie wat ons almal sal koester en bemin vir jare lank. Lei ons Heer vanaand daarheen.

Die enkelsnit van “Gebed” sal Maandag 3 April beskikbaar wees op alle digitale platforms. Die musiekvideo sal op dieselfde dag op YouTube beskikbaar wees. Dit is ‘n vrystelling wat jy nie wil misloop nie. Dit is ‘n liedjie wat jou sal herinner aan die ewige hoop wat ons vind in ons geloof, en dit sal jou aanmoedig om te soek na die ware vrede en rus wat slegs in God gevind kan word.

GEBED is nou beskikbaar op alle digitale platforms – https://vyd.co/Gebed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*